Bilist flygtede fra færdselsuheld i Ringsted

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).

Ringsted.News – Kvinden, der kom kørende med lav hastighed ad Jernbanevej mod vest, bremsede op, fordi en forankørende var i færd med at svinge til højre ad Harhoffs Alle, men så blev hun ramt bagfra af en bilist, som skyndte sig væk.

Tirsdag aften kl. 18.11 skete et mindre færdselsuheld på Jernbanevej i Ringsted ved sidevejen Harhoffs Alle, hvor en 27-årig kvindelig bilist fra Haslev blev påkørt bagpå. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Føreren fortsatte blot sin kørsel væk fra uheldsstedet

Kvinden, der var kommet med lav hastighed ad Jernbanevej mod vest, havde bremset op, fordi en forankørende var i færd med at svinge til højre ad Harhoffs Alle.

En fremmed personbil bag kvindens bil påkørte derpå bagenden på hendes bil, men den standsede ikke. Føreren af personbilen fortsatte derimod sin kørsel væk fra uheldsstedet. Derfor har politiet optaget rapport om uheldet i et forsøg på at få identificeret den skadevoldende bilist.

Den 27-årige kvinde kunne køre fra stedet i sin bil og ville efterfølgende blive undersøgt på skadestuen for eventuelle skader i nakken. Hun kunne ikke beskrive flugtbilisten yderligere ud over, at der var tale om en personbil.

Politiet i Ringsted hører gerne fra den skadevoldende bilist eller personer, der måtte have været vidne til sammenstødet og bilistens kørsel væk fra uheldsstedet. Kontakt politiet på telefon 1-1-4 med oplysninger i sagen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.