Tyve med motorsav i hånden og amfetamin i lommen

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Naestved.News – Indbrudstyve med batterier, motorsav og værktøj i hånden og amfetamin i lommen, da de kravlede ud under hegnet til politiet.

Natten til søndag kl. 00.24 fik politiet en anmeldelse om, at der gik to personer rundt på en genbrugsplads i Næstved, hvor de var i færd med at stjæle nogle batterier. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Gerningsmænd kravlede ud under hegnet fra genbrugspladsen

Da politiet kom, bemærkede betjentene, at der holdt en knallert parkeret uden for pladsen, og kort efter kom de to gerningsmænd kravlende ud under hegnet fra genbrugspladsen. De havde blandt andet stjålet fire batterier, en motorsav og noget værktøj.

De to mænd var henholdsvis 39 år og med ukendt adresse og 37 år fra Præstø-området. De blev begge anholdt kl. 00.33 og sigtet for indbrud i en virksomhed.

Herudover blev den 37-årige mand også sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer, da han havde både en joint og en pose med 1,3 gram amfetamin på sig, mens den 39-årige blev sigtet for at overtræde knivloven, da han havde en ulovlig kniv på sig.

De blev begge taget med på stationen, hvorfra de blev løsladt igen kl. henholdsvis 02.23 og 03.05.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.