En 54-årig bilist nikkede en 23-årig bilist en skalle

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – Anmelderen ville parkere, men syntes, at en anden bilist optog to pladser ved at holde midt mellem parkeringsbåsene.

Lørdag kl. 12.20 anmeldte en 23-årige mand fra Ringsted, at han lige var blevet overfaldet af en mandlig bilist, som efterfølgende var kørt fra stedet. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Pludselig fik den unge mand nikket sig en skalle

Overfaldet skete i forbindelse med en parkering ved en outletbutik på Holbækvej i Benløse ved Ringsted, hvor anmelderen ville parkere, men syntes, at en anden bilist optog to pladser ved at holde midt mellem parkeringsbåsene.

Efter et spørgende “håndtegn” til den anden bilist steg denne ud af bilen og gik hen til anmelderen, som pludselig fik nikket sig en skalle.

Modparten satte sig herefter ind sin bil og kørte fra stedet, men anmelderen fik taget et foto af bilen og dens nummerplade.

Anmelderen tog herefter på skadestuen for at blive undersøgt, men havde tilsyneladende ikke fået behandlingskrævende skader.

Efterforskede straks sagen ud fra anmelderens fotos

Politiet efterforskede straks sagen ud fra anmelderens optagne fotos og kunne senere på eftermiddagen anholde en 54-årig mand fra Ringsted, som havde været fører på gerningstidspunktet og derfor kunne mistænkes for volden mod den 23-årige.

Den 54-årige, der var uskadt, blev sigtet for vold, afhørt og senere løsladt i sagen, som han ifølge sin forklaring havde en anden opfattelse af. Politiet efterforsker videre i sagen og forsøger nu at få klarlagt detaljerne ud fra parters og vidners forklaringer om, hvad der skete på stedet.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.