Kvinde stukket i maven med en kniv

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – En kvinde blev stukket i maven på en adresse på Roskildevej i Benløse. Politiet fandt den formodede gerningsmand, men måtte afgive varselsskud.

Politiet er talstærkt til stede på en adresse på Roskildevej i Benløse ved Ringsted i forbindelse med en anmeldelse om knivstikkeri, hvor en 56-årig kvinde blev stukket i maven. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

En 56-årig kvinde blev stukket med en kniv

Kl. 13.12 fik Midt- og Vestsjællands Politi et alarmopkald, om en kvinde var blevet stukket med en kniv, og at gerningsmanden var flygtet fra stedet. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor de fandt en 56-årig kvinde fra Ringsted, der var blevet stukket med kniv i maveregionen.

Modsatte sig anholdelse og truede politiet

Politiet fandt kort efter frem til den formodede mand, en 21-årig fra Ringsted, der i første omgang modsatte sig anholdelse og truede politiet. Betjentene afgav i den forbindelse varselsskud, hvorefter den 21-årige efterkom politiets anvisninger og blev anholdt uden yderligere dramatik.

Den 56-årige blev kørt til sygehuset til behandling og hendes tilstand meldes at være stabil.

Efterforskningen er nu i gang på stedet for at få klarlagt omstændigheder omkring knivstikkeriet, ligesom den 21-årige skal afhøres. Anklagemyndigheden vil herefter tage stilling til, hvad der videre skal ske i sagen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.