Mindre brand hos Dagbladet Ringsted

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).

Ringsted.News – Natten til 2. juledag blev der smidt fyrværkeri igennem brevsprækken hos Dagbladet Ringsted.

Lørdag den 26. december, hvilket vil sige 2. juledag, kl. 06.52 blev politi og brandvæsen kaldt til en brand i bygningen hos Dagbladet Ringsted og Sjællandske Medier på Søgade 4-12 i Ringsted. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi.

Blev opdaget af en beboer i naboopgangen

Fyrværkeri eller lignende var smidt igennem brevsprækken på døren og havde antændt indholdet i en papirkurv. Der var ingen ild, men det røg stadig fra papirkurven.

Beboerne i lejlighederne over Dagbladet blev advaret og kom ud af bygningen, og brandvæsnet fik slukket branden, før den spredte sig. Ingen personer kom til skade, og der skete kun mindre sod- og varmeskade omkring skraldespanden.

Branden blev opdaget af en beboer i naboopgangen, som kunne lugte røgen gennem ventilationskanalen fra bygningen, og som kunne se røgudvikling i lokalet.

Usikkert, hvornår fyrværkeriet blev smidt ind

Politiet undersøger branden som mistænkelig og ser på sagen med stor alvor. Var branden ikke blevet opdaget så hurtigt, så kunne ilden havde udviklet sig til hele bygningen.

Fyrværkeriet kan være smidt ind tidligere på morgenen og have ligget og ulmet. En postkasse blev desuden sprunget i stykker ved Søgade nr. 7, der ligger lige ved siden af Dagbladet, samme morgen omkring kl. 06.10.

Vidner som har set personer omkring Søgade lørdag morgen fra kl. 06.00 og frem til det branden kl. 06.50 bedes kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.