Vand på vejene mange steder i Ringsted

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – Der var vand på vejene flere steder i Ringsted. Det førte til flere havarerede biler, en soloulykke og andre problemer på vejene.

I forbindelse med det kraftige regnvejr mandag aften kom der flere henvendelser om vand på vejene i Ringsted. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Brønddæksler blev presset op af vandmasserne

Fra mandag morgen til tirsdag morgen har Midt- og Vestsjællands Politi blandt andet fået anmeldelser om:

  • Kl. 21.42 kom en anmeldelse om at der var 30-40 centimeter vand på kørebanen, idet brønddæksler var presset op af vandmasserne. En bil var havareret på stedet op grund af vand.
  • Kl. 22.03 kom en lignende anmeldelse fra Kærup Industrivej i Benløse. Også her var et brønddæksel vippet op grundet den øgede vandmængde i kloakkerne.
  • Kl. 22.17 havarerede flere biler i en tunnel på Østre Ringvej. Der var ingen fare for personer, men brandvæsnet kørte til stedet for at håndtere vandmasserne. Vejdirektoratet blev orienteret og sendte en tavlevogn til at stedet for at dirigere trafikken udenom.
  • Kl. 23.15 skete en soloulykke med en knallert, da en ung mand væltede på knallert, da han kørte igennem en stor vandpyt på Sorøvej. En ambulance blev sendt til stedet, hvor den unge mand var sluppet med småskrammer.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.