Destinationsavisen er på gaden

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Zand.News – Destination Sjælland håber, at flere vælger at blive hjemme og holde ferie i her i Danmark, når coronakrisen er overstået. Årets destinationsavis er et tydeligt bevis på, at der er masser af aktiviteter, spisesteder, oplevelser og meget andet i lokalområdet.

I en tid hvor alt er vendt på hovedet, og intet er, som det plejer. Er det rart med faste og velkendte holdepunkter. Sådan indleder Destination Sjælland sin pressemeddelelse.

Håber på, at flere vil holde ferie i Danmark

Et af dem er udgivelsen af Destination Sjællands årlige destinationsavis, der er fuld af inspiration til aktiviteter, spisesteder, oplevelser og meget andet.

»Lyspunkterne stå måske ikke i kø i disse dage, så hvorfor ikke drømme om den sommerferie man skal have når vores tilværelse – forhåbentlig inden længe – normaliserer sig. Jeg tænker ikke at det lige udlandsrejser, der står øverst på ønskelisten,« mener Jens Müller, direktør i Destination Sjælland, og fortsætter:

»I stedet håber vi, at danskerne vælger at holde ferie i her hjemme i Danmark, i “egen baghave”, hvor Destination Sjælland har masser at byde på. Det er årets destinationsavis i den grad et tydeligt bevis på.«

Åbne vidder og nærværende oplevelser

Avisens 64 sider byder på en tour de force i unik og præmieret natur og oplevelser for store, hvor gæsterne kan komme helt tæt på.

»I Destination Sjælland bliver gæsterne en af de lokale. Uanset om de er her en dag, en weekend eller en uge, så byder vores aktører velkommen med nærvær og muligheden for at opleve små perler, der rækker langt udover besøget,« fastslår direktøren og uddyber:

»Fra børnevenlige strande og actionfyldte kyster over kulturelle byer og historiske fortidsminder til naturparker og sjove attraktioner. Vi har det hele og mere til.«

En kæmpe tak til de udfordrede aktører

Destination Sjælland dækker Holbæk, Kalundborg, Odsherred, Sorø og Slagelse kommuner og har blandt andet Danmarks største feriehusområde med gode 40.000 feriehuse. Så der er rig mulighed for at booke sommerferien og opleve Danmark, når det er allerbedst.

»En kæmpe tak skal lyde til vores mange fantastiske, men desværre noget udfordrede, aktører for deltagelsen i tilblivelsen af destinationsavisen,« slutter Jens Müller.

Destinationsavisen er trykt i 70.000 eksemplarer og bliver omdelt til mere end 150 trafikknudepunkter som attraktioner, tankstationer, supermarkeder og meget andet samt i flere feriehusområder, så snart omstændighederne tillader det.

I første omgang kan avisen læses online på desj.dk/avis2020.

Øverst: Destination Sjællands årlige destinationsavis. (Foto: Destination Sjælland). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.