Sorø-dreng ny partner i succesfuld IT-virksomhed

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – Rasmus Aagaard fra Sorø er blevet medejer og partner i digitalbureauet HTML24 i København.

Rasmus Aagaard bor til dagligt i Valby og har nu succes som salgschef i Københavnsk IT-virksomhed.

Han kommer oprindeligt fra Sorø, hvor en stor del af hans netværk og kompetencer oprinder fra. Det skriver HTML24 ApS i en pressemeddelelse.

Rasmus: »Talent er ikke bare noget man får foræret«

Rasmus Aagaard er i sine unge år vokset op i Sorø og omegn, hvor han fandt sin store interesse for networking og salg. Det ledte ham til en karriere i bureaubranchen, hvor han nu er en hærdet mand med mere end 10 års erfaring.

I sine ungdomsår gik Rasmus Aagaard på Sorø Privatskole og herefter det almene gymnasium, Sorø Akademi, hvor han dimitterede i 2004. Han boede sammen med sine forældre nær skov og marker lidt ude for Sorø by. Livet i Sorø har givet ham utrolig meget i forhold til livserfaring.

»Der er ikke noget, der kommer let i livet. Talent er ikke bare noget, man får foræret, man skal arbejde for det. Jeg var for eksempel ikke den der scorede de højeste karakterer i skolen, og jeg skulle ofte knokle for at levere. Hårdt arbejde, et ualmindelig højt energiniveau og drive har ført mig frem i livet til der, hvor jeg er i dag,« siger Rasmus Aagaard.

Fra familie med tradition for pligter og hårdt arbejde

I Rasmus Aagaards familie er der en tendens til, at man arbejder hårdt, og lange dage med diverse arbejde og pligter var meget almindeligt. Noget der i sidste ende giver pote

Det var normalt at hjælpe til derhjemme, om det var at slå græs, kløve brænde, eller hjælpe til i huset så var det bare noget man gjorde.

I hans teenageår var det heller ikke unormalt, at man lige skulle hjælpe til i en 5-6 timer med at fælde træer lørdag eftermiddag, inden man kunne få lov til at gå i byen med vennerne.

»Der er et eller andet smukt ved at have udført et stykke manuelt fysisk arbejde hvor man efterfølgende, med det samme kan se resultatet af sit arbejde,« forklarer Rasmus Aagaard.

Mange af vennerne fra Sorø har startet eget firma

Udover livserfaring har Sorø givet Rasmus Aagaard et rigtigt stærkt netværk for livet, som stadigvæk bruges flittigt den dag i dag, også i forbindelse med forretninger.

Mange af hans venner fra Sorø har på egen hånd startet eget firma, og det gjorde også, at han selv fik smag for iværksætteri i en ung alder.

Rasmus Aagaard har inden sin længere bureaukarriere bevæget sig rundt indenfor forskellige fag, han har eksempelvis været tjener, bartender, skovarbejder og fragtmand. Noget der i den grad også har opbygget hans netværk og kompetencer.

»Jeg har altid forsøgt at omgive mig med klogere og dygtigere mennesker end mig selv. Jeg tror, det er en ret væsentlig faktor for, at jeg selv har haft succes. Jeg har altid haft nogle at se op til. Jeg har forsøgt at suge det bedste fra dem, og i retur give det bedste af mig. Jeg har gjort det meget, og det har virket rigtig godt,« siger Rasmus Aagaard.

Stort gåpåmod og særlig iver førte til partnerskab

Rasmus Aagaard har ikke altid interesseret sig for IT- og techbranchen, men han har fra barnsben haft flair for det. Så da han i 2014 efter 3-4 år i bureaubranchen fik muligheden for ansættelse i digitalbureauet HTML24, takkede han selvfølgelig ja.

Med et stort gåpåmod og en sjældent set iver gjorde han sig hurtigt bemærket af ledelsen. Efter knapt 2 år som account manager, blev han tilbudt en ledende stilling, som Head of Account Management (salgschef) for HTML24.

Rasmus Aagaard er sammen med Mikkel Strunge, Head of Development, blevet både medejere og partnere i digitalbureauet HTML24 fra den 1. april 2019.

I længere tid og siden sin unge år i Sorø har Rasmus Aagaard haft et ønske om at eje egen virksomhed, ligesom så mange af hans venner og bekendte derfra. Dette ønske indfries nu, da han bliver medejer af selvsamme virksomhed, hvor han er leder, HTML24.

»Jeg er super glad for at blive en del af ejerkredsen i HTML24. Det har været en drøm fra jeg var helt lille, at drive egen virksomhed. Den drøm bliver nu indlevet i den virksomhed, som jeg har været med til at præge i knap 5 år. Det er en stor milepæl for mig,« siger Rasmus Aagaard i forbindelse med offentliggørelsen.

Øverst: Rasmus Aagaard. (Foto: HTML24 ApS). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.