Natteravnene anmeldte “skud” i Vangkvarteret

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – Anmeldelser om skud i Holbæk lørdag aften medførte en større udrykning af patruljer, men noget tyder på, at det var en lydpotte.

Lørdag aften kl. 2024 fik Midt- og Vestsjællands Politi en henvendelse fra Natteravnene, som under deres tur i Vangkvarteret i Holbæk havde hørt noget, der kunne tyde på tre skudafgivelser.

Anmeldelse medførte en større udrykning af patruljer

Skuddene var kommet fra området ved Fælleden ved siden af Agervang-området. Anmeldelsen, der blev modtaget kort tid efter skudepisoden i Rungsted i Nordsjælland, medførte en større udrykning af patruljer, der fik kontakt med personer i området.

Det blev herefter klarlagt, at en personbil med defekt lydpotte havde kørt rundt i området. Bilen var ifølge vidner på anmeldelsestidspunktet kørt fra området i høj fart og havde i den forbindelse afgivet nogle høje knald fra udstødningen.

Politiet fandt i øvrigt ikke tegn på, at der var afgivet rigtige skud i området, hvorfor politiet formoder, at den omtalte bil har frembragt lyde, der kunne minde om skudafgivelser. Trods eftersøgning i området fandt politiet ikke den omhandlede bil, hvis fører kan risikere en bøde for unødig støj i forbindelse med kørsel i bilen.

Også “skud” fra parkeringspladsen ved Holbækmotorvejen

Kl. 02.27 fik politiet endnu en anmeldelse om “skud” fra området ved pendlerparkeringspladsen ved Tuse og Holbækmotorvejen.

På parkeringspladsen fik politiet kontakt til nogle unge, der også havde hørt “skuddene”.

De mente dog, at “skuddene” var kommet fra en bil i området og ikke fra et skydevåben. Politiet fandt heller ikke i dette tilfælde frem til bilen, der kunne mistænkes for at frembringe disse lyde.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.