Slagelseaner sad fast på togsporet i Jyderup

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – En mand fra Slagelse kom kørende i Jyderup, og da politiet ville tale med ham, valgte han at køre hen ad jernbanesporet.

Torsdag kl. 18.53 ville en patrulje kontrollere en personbil, men føreren ønskede åbenbart ikke at tale med politiet og forsøgte at stikke af. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Efter 50 meter satte bilen sig fast på skinnerne

Ved jernbaneoverskæringen på Sølystvej i Jyderup i Holbæk Kommune kørte bilisten af ukendte årsager hen ad jernbanesporet, men efter cirka 50 meters kørsel i vestlig retning satte bilen sig fast på skinnerne.

Føreren flygtede herefter til fods, men nåede kun nogle få meter væk, inden politiet kunne anholde en 35-årig mand fra Slagelse.

Han var både en kending af politiet og påvirket af euforiserende stoffer, hvorfor han blev sigtet for narkokørsel i bilen, som han i øvrigt ikke måtte føre, fordi han i forvejen var frakendt kørekortet.

DSB måtte indsætte togbusser på strækningen

Politiet underrettede straks DSB om sagen, så togdriften kunne standses på strækningen mellem Jyderup og Kalundborg. DSB indsatte togbusser på strækningen, medens et bjærgningsfirma fik opgave med at fjerne bilen fra sporene.

Den anholdte fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Efter afhøring til sagen løslod politiet den 35-årige, som nu vil høre nærmere fra politiet i anledning af sagen.

Han vil muligvis også høre fra DSB, som fik udgifter i forbindelse med indsættelse af togbusser på grund af mandens kørsel på skinnerne. Togdriften blev genoptaget omkring kl. 21.45, da bilen var fjernet fra sporene.

Øverst: Genrefoto. (Foto: HomePixel / iStock). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.