48-årige fik knytnæve, da han ikke gav sin nøgle

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – En ukendt mand bankede på døren og ville have en bilnøgle. Det fik han ikke, men så bankede han på vinduerne og slog ejeren i ansigtet med en knytnæve.

Onsdag aften kl. 22.10 fik politiet en anmeldelse om, at en voldelig mand nu blev tilbageholdt af flere personer på Havnsøgårsvej i Føllenslev i Kalundborg Kommune. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Bilejeren måtte ringe efter hjælp fra en bekendt

Politiet kørte til stedet og fik klarlagt, at den tilbageholdte – en 30-årig mand fra Kolding – kort før anmeldelsen havde henvendt sig på en tilfældig adresse, hvor en 48-årig mand fra Føllenslev åbnede døren.

Den 30-årige havde uden grund forlangt at få bilnøgler til en bil, der holdt i indkørslen. Det fik han dog ikke, hvorefter beboeren lukkede døren og kontaktede en bekendt.

I mellemtiden var den 30-årige begyndt at banke på vinduerne, men da beboeren bad ham om at stoppe, blev den 48-årige beboer pludselig slået med et knytnæveslag i ansigtet.

Beboeren kontaktede igen den bekendte, som assisterede med at tilbageholde manden indtil politiets ankomst.

Voldsmand blev indlagt til nødvendig mentalbehandling

Den 30-årige blev anholdt og sigtet for vold, hvorefter han blev tilset af en læge, idet han fremstod som uligevægtig.

Sagen endte foreløbigt med, at han blev indlagt på et sygehus til nødvendig behandling på grund af sine mentale tilstand. Politiet underrettede efterfølgende en jysk politikreds om denne sag, idet den 30-årige i forvejen var efterlyst i en anden sag omkring vold.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.