11½ års fængsel til Bandidos-rocker

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Naestved.News – En 35-årig mand med tilknytning til rockermiljøet er idømt 11½ års fængsel for et drabsforsøg i Næstved.

I dag blev en 35-årig mand med tilknytning til rockermiljøet idømt 11½ års fængsel for drabsforsøg den 13. november 2017 i Næstved. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Har en ledende rolle i rockergruppen Bandidos

Et nævningeting ved Retten i Næstved idømte ham 11½ års fængsel for drabsforsøget. Straffen er en tillægsstraf til en dom på 2½ års fængsel, som den 35-årige modtog tidligere på året. Den 35-årige ankede dommen ved domsafsigelsen.

Retten fandt det bevist, at den 35-årig mand, som har en ledende rolle i den lokale afdeling af rockergruppen Bandidos, tilrettelagde drabsforsøget, og at drabsforsøget skete på hans foranledning.

Derudover fandt retten det bevist, at drabsforsøget fandt sted som led i en konflikt mellem rockergruppen Bandidos og rockergruppen Satudarah.

Den 29. marts 2019 blev en medgerningsmand blev idømt 12 års fængsel for sin deltagelse i drabsforsøget.

»Dommen sender et stærkt signal om, at kriminalitet begået i rockermiljøet straffes hårdt,« siger Senioranklager Mariam Khalil.

Øverst: Genrefoto. (Foto: TP Heinz / Pixabay). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.