Butikstyv havde 100 kg kobber i bilen

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Naestved.News – En butikstyv stjal et par sko i Bilka Næstved. Samtidig havde han lige 100 kg kobber i sin bil, men det kunne han ikke redegøre for.

Onsdag kl. 10.29 blev politiet kaldt til Bilka i Næstved Storcenter, hvor personalet havde overrasket og tilbageholdt to mænd. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Bilen stod på p-pladsen med 100 kg kobber

Den ene tyveknægt var en 30-årig mand fra Næstved, som havde taget et par nye sko på i forretning og gået gennem kassen uden at betale.

Politiet kiggede efterfølgende i hans bil, der stod parkeret på parkeringspladsen uden for centeret, hvor betjentene fandt knap 100 kg kobber. Det kunne den 30-årige mand ikke rigtig redegøre for.

Den anden tyveknægt var en 35-årig udenlandsk mand, som havde en taske fuld af forskellige makeup-artikler.

Den 30-årige er siget for kobber- og butikstyveri

Begge mænd blev anholdt, og den 30-årige blev sigtet for butikstyveri og tyveri af kobber, og han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen kl. 15.35.

Den 38-årige blev sigtet for butikstyveri, og på politistationen blev han præsenteret for en bøde på 2.500 kroner. Han er fortsat anholdt, og hele sagen er forelagt Udlændingestyrelsen, som skal træffe afgørelse om eventuel udvisning.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Alexas Fotos). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.