Danmarks største Aldi åbner i Næstved

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).

Naestved.News – Allerede fra morgenstunden, fredag den 25. juni kl. 7.30, byder Aldi på gratis croissanter fra den nye bake-off afdeling. Den formelle del af åbningen sker kl. 8.00, hvor borgmester i Næstved Kommune og repræsentanter fra Aldi vil markere åbningen med en kort tale.

Fredag den 25. juni åbner en nybygget Aldi-butik på Snerlevej 2 i Næstved. Butikken bliver Danmarks største Aldi med sine 1455 m2 og vil vise “det nye Aldi” fra sin bedste side.

Åbningsdagen starter med besøg fra borgmester i Næstved Kommune, Carsten Rasmussen (S), foruden gratis croissanter, goodiebags til de 100 første kunder, konkurrence og ekstra gode tilbud. Det oplyser discountkæden i en pressemeddelelse.

God plads, optimal indretning og solceller på taget

Dagligvarekæden Aldi er i fuld gang med at bygge nye butikker i hele landet under overskriften “det nye Aldi”, og snart er kædens nyeste og hidtil største butik klar til at tage godt imod kunderne i Næstved.

»Vi har et stærkt hold af medarbejdere, som glæder sig meget til at arbejde i en helt ny og fin butik,« fortæller distriktschef i Aldi, Christian Larsen, som glæder sig til åbningen af en stor, ny butik i sit distrikt.

»Butikken ligger, hvor Kalbyriscenteret tidligere lå. Centret er revet ned, og der er bygget en ny og moderne dagligvarebutik med god plads, optimal indretning og solceller på taget, som producerer strøm til butikken. Vi har også etableret to nye indkørsler, så det er nemmere for kunder at besøge os, uanset om de kommer fra Østre Ringvej eller Kalbyrisvej,« fortæller Farid Shirmohammadi, der er projektchef i Aldi.

Butikkens mange kvadratmeter kommer kunderne til gode i flere sammenhænge.

»Vi har ekstra brede gange, så kunderne nemt kan komme rundt med deres indkøbsvogn og passere hinanden uden problemer. Butikkens størrelse giver os samtidig mulighed for at kunne inspirere og tilbyde vores kunder et bredt udvalg af spændende non-food og spotvare. Her bliver der rig mulighed for at kunne gå på opdagelse,« forklarer Christian Larsen.

Goodiebags, konkurrence og borgmesterbesøg

Åbningsfest med gratis goodiebags, konkurrence og borgmesterbesøg

Åbningsdagen vil efter planen heller ikke gå helt stille af sig. Allerede fra morgenstunden, fredag den 25. juni kl. 7.30, byder Aldi på gratis croissanter fra den nye bake-off afdeling.

Dørene til butikken åbner kl. 8. De første 100 kunder i køen får også en voucher, som kan byttes til en goodiebag, når man har handlet.

»I forhold til corona følger vi selvfølgelig sundhedsstyrelsens anbefalinger og har også denne dag ekstra fokus på, at man skal holde afstand og spritte af, så alle kan handle trygt og sikkert i butikken,« forsikrer Christian Larsen.

Ekstra skarpe åbningstilbud at hente i butikken

I de første tre uger efter åbningen er der ekstra skarpe åbningstilbud at hente i butikken, og alle kunder har mulighed for at deltage i en særlig konkurrence.

Som vinder kan man nemlig i to minutter fylde indkøbsvognen med alt, hvad hjertet begærer, uden at betale en krone. Alt, man skal gøre for at deltage i lodtrækningen, er at skrive navn og telefonnummer på sin bon og lægge den i konkurrence-kassen ved udgangen. Hver uge trækkes en heldig vinder.

Den formelle del af åbningen sker fredag den 25. juni kl. 8.00, hvor borgmester i Næstved Kommune, Carsten Rasmussen (S) og repræsentanter fra Aldi vil markere åbningen med en kort tale.

Alle er velkomne til at være med og tage del i festlighederne i Aldi på Snerlevej 2 i Næstved

Øverst: Distriktschef Christian Larsen fra Aldi. (Foto: Aldi). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.