EDC Landbrug Poul Erik Bech ansætter landbrugskonsulent

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).

Naestved.News – EDC Landbrug Poul Erik Bech er et nyt dedikeret forretningsområde. Opstarten af forretningsområdet er gået over alt forventning, og det har skabt et behov for flere hænder.

Det går rigtig godt for EDC Landbrug Poul Erik Bech, så der er brug for flere kræfter. Derfor er Jonas Bertel Nielsen ansat som landbrugskonsulent i EDC Landbrug Poul Erik Bech i Næstved fra den 1. februar, hvor han skal arbejde med salg af landbrugsejendomme.

Han har allerede erfaring med området, da han kommer fra en stilling i EDC Bolig Poul Erik Bech Næstved, der var Danmarks fjerdebedst sælgende boligmægler i 2020. Det skriver EDC Poul Erik Bech i en pressemeddelelse.

EDC Landbrug er et nyt dedikeret forretningsområde

EDC Landbrug Poul Erik Bech er et nyt dedikeret forretningsområde, som blev etableret for 1½ år siden. Opstarten af forretningsområdet er gået over alt forventning, og interessen i markedet er stigende. Det har skabt et behov for flere hænder.

Jonas Bertel Nielsen er født og opvokset på landet på en gård ved Tappernøje i Axelved, hvor hans far er fritidslandmand og i en lang årrække har dyrket 90 hektar, men nu har solgt 20 hektar fra, da der var lidt for meget at lave.

»Min far er fritidslandmand og har nu 70 hektar, så jeg har fra barnsben hjulpet til på gården og været med på sidelinjen, jeg hjælper stadig til ved høst og går meget på jagt. Jeg kender mange landmænd og har et indgående kendskab til landbruget,« siger Jonas Bertel Nielsen og fortsætter:

»Jeg startede i EDC i 2018 og blev salgstrainee i starten af 2019 i EDC Poul Erik Bech/Brimer & Krag i Næstved, der i 2020 var den fjerdebedst sælgende boligmægler i hele Danmark. Det har altså været to vilde år med rigtig mange opgaver og salg, hvor jeg er blevet kastet ud i en masse spændende arbejdsopgaver. Grundet min landbrugsbaggrund blev jeg hurtigt ham, der tog sig af landbrugsejendomme i butikken, så jeg kender landbrugskunderne og har en god baggrundsviden og indblik i landbruget.«

Ambition om at blive førende landsbrugsmægler

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed med 62 boligbutikker, 18 erhvervscentre og mere end 500 medarbejdere. Nu vil de også være Danmarks førende erhvervsmæglere på landbrugsområdet.

»Vores landbrugsafdeling har haft en rigtig fin start, og opstarten er forløbet bedre, end vi turde håbe på. Vi ansatte således allerede Sara Notkin efter ¾ år efter lanceringen af vores nye landbrugsafdeling, og nu er vi altså klar med Jonas Bertel Nielsen, som primært skal arbejde med fritidsejendomme og som kender markedet indgående,« siger partner, landbrugschef, forstkandidat i EDC Landbrug Poul Erik Bech, Frank Poll, og fortsætter:

»Vi har en ambitiøs strategi om at blive Danmarks førende erhvervsmæglere på landbrugsområdet, så dette er det

t have Jonas Bertel Nielsen med på holdet og hjælpe endnu flere kunder med at købe, sælge og få vurderet deres produktionsejendomme og fritidsejendomme.«

Øverst: Sara Notkin og Frank Poll fra EDC Landbrug Poul Erik Bech har haft et rigtig godt år i 2020 med bedre resultater end forventet. Nu er landbrugskonsulent Jonas Bertel Nielsen (th) kommet med på holdet. (Foto: EDC Poul Erik Bech). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.