Bilist påkørte kantpæle uden at standse

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – En personbil påkørte nogle kantpæle på Egebjergvej i Atterup, men stak af. Han blev senere anholdt, hvor han var påvirket og i besiddelse af hash.

Fredag aften kl. 20.01 påkørte en personbil nogle kantpæle på Egebjergvej i Atterup i Grevinge i Odsherred Kommune, hvorefter bilen kørte videre uden at standse. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Et vidne så registreringsnummeret fra bilen, som han oplyste til politiet. En patrulje kørte til mandens adresse, hvor de traf ejeren af bilen, en 37-årig mand fra Grevinge. Han havde været ude at køre, selvom han var påvirket af spiritus og hash.

Han blev sigtet og anholdt for at få udtaget en blodprøve. Politiet kontrollerede bilen, der ikke var forsikret. Den 37-årige var desuden i besiddelse af 6,5 gram hash ved anholdelsen.

Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Politiet skrev en rapport om de påkørte kantpæle. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 37-årige høre nærmere om sagens videre gang.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.