Røveri i Dianalund – politi efterlyser vidner

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – En 17-årig mand fra Dianalund blev udsat for røveri Byparken i Dianalund. Gerningsmændene slog ham, stak ud efter ham med en kniv og stjal hans telefon og betalingskort.

Lørdag aften kl. 19.30 blev en 17-årig mand fra Dianalund passet op af to mænd i Byparken i Dianalund i Sorø Kommune. De slog ham, stak ud efter ham med en kniv og stjal hans telefon og betalingskort. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Flere politipatruljer har været til stede i området, og søndag blev der blandt andet blevet søgt efter spor med hundepatruljer.

Der er to signalementer af gerningsmændene:

  • Den ene mand var cirka 17-19 år, 175-180 centimeter høj og af anden etnisk herkomst end dansk. Han havde mørkt, kort hår, var almindelig af bygning og havde hverken skæg eller briller. Han var iført en sort hættetrøje, mørkeblå cowboybukser og havde en sort foldekniv. Han talte dansk.
  • Den anden var ligeledes 17-19 år, 175-180 centimeter høj og af anden etnisk herkomst end dansk. Han havde mørkt, kort hår, var spinkel af bygning og havde ikke skæg eller briller. Han var iført en sort T-shirt med hvid skrift, lyseblå cowboybukser med huller i. Han talte dansk.

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set eller hørt noget mistænkeligt i området omkring Byparken lørdag klokken 19.30. Ring gerne på telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.