70-årig bilist sendte 37-årig på hospitalet med helikopter

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Ringsted.News – En ældre herre overhalede en række biler, men ramte en modkørende bil, som væltede rundt og havnede på taget.

Sent tirsdag eftermiddag kl. 17.25 skete et uheld på Roskildevej ved Ortved nord for Ringsted, da en 70-årig mand fra Århus kørte i sin personbil med en trailer. Det skriver nordpol i døgnrapporten.

Foretog en overhaling og ramte en modkørende bil

Den ældre bilist var kørt mod nordøst i retning af Roskilde, hvor han foretog en overhaling af en række biler. Her ramte han en modkørende bil, der blev ført af en 37-årig mand fra Jyllinge.

Den 37-åriges bil kørte af vejen, hvor den rullede rundt og endte på taget, så føreren blev fastklemt i bilen.

Den 37-årige blev fløjet til Rigshospitalets traumecenter

Politi, ambulance og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor den 37-årige blev reddet ud af bilen, men havde alvorlige skader på underkroppen.

Derfor blev han fløjet med lægehelikopter til Rigshospitalets traumecenter til behandling. Den seneste melding er, at hans tilstand er stabil, men at han pådrog sig en skade i lysken.

Den 70-årige slap fra uheldet uden skader, men to passagerer blev kørt til undersøgelse på sygehuse. Politiet har ikke fået oplysninger om alvorlig tilskadekomst.

Roskildevej var afspærret for kørsel indtil senere på aftenen

En bilinspektør blev tilkaldt for at undersøge uheldsstedet, og politiet optog en rapport om sagen. Roskildevej var afspærret mens beredskabet arbejdede på stedet indtil efter kl. 20.00. To skiltevogne ledte trafikken i begge retninger ad andre ruter uden om uheldsstedet.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.