Butikstyve stak af fra Lidl på Odinsvej

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).

Ringsted.News – To mand med østeuropæisk udseende, sorte jakker og sorte mundbind efterlyses for butikstyveri i Lidl i Ringsted.

Tirsdag aften kl. 20.24 anmeldte personalet i Lidl på Odinsvej i den sydlige del af Ringsted, at to butikstyve netop var stukket af fra stedet i bil. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Tyvene påkørte indkøbsvognen og stak af

To mænd havde fyldt en vogn med diverse varer for omkring 10.000 kroner, hvorefter de forlod butikken med vognen uden at betale.

En medarbejder havde holdt øje med de to mænd og fulgte efter ud på parkeringspladsen. Mændene gik hen til en ældre sølvgrå personbil, hvor de begyndte at læsse varerne ind i bilens bagagerum. Da medarbejderen fra Lidl konfronterede mændene løb den ene (A) væk fra stedet og den anden (B) satte sig ind i bilen og låste dørene.

Medarbejderen stillede indkøbsvognen foran bilen for at forhindre den i at køre væk, men det holdt ikke føreren tilbage. Han påkørte indkøbsvognen og kørte væk fra parkeringspladsen i retning mod bymidten. De to butikstyve fik kun få varer fra vognen ind i bilen, før de flygtede. Ingen personer kom noget til ved episoden.

De mistænkte beskrives som:

  • A: Mand, østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 165-175 cm, almindelig kropsbygning, hvid hudfarve, sort tophue, sort mundbind, sort jakke og blå jeans.
  • B: Mand, østeuropæisk af udseende, 35-40 år, 180-185 cm, fedladen kropsbygning, hvid hudfarve, sort tophues, sort mundbind, sort jakke og blå jeans.

Politiet efterforsker nu sagen om butikstyveriet og søger i den forbindelse vidner, som har bemærket de beskrevne udenlandske mænd og den sølvfarvede ældre personbil køre fra stedet. Kontakt politiet på telefon 1-1-4, hvis du har oplysninger i sagen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.