Cyklist ramt af mand fra Ukraine i en bil

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – I Ringsted blev en cyklist ramt af en mand fra Ukraine i en personbil. En lastbilchauffør fra Slagelse standsede og forsøgte forgæves at yde førstehjælp.

Natten til lørdag kl. 02.25 kørte en 42-årig mand fra Ukraine i en personbil ad Sorøvej i Ringsted, hvor han ramte en cyklist, der var ved at passere kørebanen.

Bilisten oplyste til politiet, at cyklisten passerede vejen, men pludselig skiftede retning undervejs, så han ikke havde en chance for at undvige. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Lastbilchauffør fra Slagelse standsede og gav førstehjælp

En forbipasserende lastbilchauffør, en 62-årig mand fra Slagelse, standsede og tilkaldte hjælp, hvorefter han begyndte at yde livreddende førstehjælp, indtil der kom hjælp frem.

Politi og ambulance kom frem til stedet og overtog behandlingen af manden, og der blev bestilt en lægehelikopter til at flyve manden til Rigshospitalet.

Cyklisten blev erklæret død på stedet af helikopterlægen

En læge fra helikopteren erklærede cyklisten død på stedet. Bilinspektøren kom til stedet for at lave en rapport om uheldet. Sorøvej var afspærret, mens beredskabet arbejdede på stedet.

Den 42-årige ukrainer blev afhørt på politistationen med tolk. Der blev rutinemæssigt udtaget blodprøver af de to parter i sagen, så det kan afklares, om nogen af dem var påvirkede under kørslen.

Politiet fandt senere frem til, at den afdøde cyklist var en 49-årig mand fra Ringsted. De pårørende er underrettet om ulykken.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.