Dreng udåndede marihuana-lugtende røg

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – Politiet fandt fire drenge i et skur. De optrådte mistænkeligt, og det viste sig også, at de muligvis havde foretaget sig noget. De var elever et nærliggende undervisningssted, som efterfølgende blev underettet.

Mandag formiddag kl. 10.15 bemærkede en politipatrulje en gruppe unge, der stod forsamlet i et overdækket cykelskur på Ahorn Alle i Ringsted.

Den ene var i besiddelse af rygepapir og en mixerbakke

Politiet henvendte sig til nogle af de unge, som havde optrådt mistænkeligt. Det så nemlig ud som om, at de hurtigt havde byttet noget internt.

På grund af mistanke om hashbesiddelse blev fire unge på 13 og 16 år fra Ringsted kontrolleret, men ingen af drengene var i besiddelse af noget ulovligt.

Den ene udåndede dog røg, som lugtede kraftigt af marihuana, og en anden blev fundet i besiddelse af noget rygepapir og en “mixerbakke”.

De kontrollerede drenge og øvrige i gruppen var elever på et nærliggende undervisningssted, hvorfor politiet efterfølgende underrettede skolens ledelse om kontrollen af nogle af de unge. Ingen blev sigtet for noget i anledning af politiets kontrol.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.