Forsøgte at stjæle fra biler, men mistede sin egen bil

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – En tyv var på et forgæves besøg hos et autofirma i Ringsted. Han forsøgte senere at køre fra politiet, men det endte med, at han fik sin bil beslaglagt.

Onsdag kl. 14.04 anmeldte personalet fra et autofirma på Frejasvej i Ringsted, at man på firmaets lukkedag netop havde set en mand hoppe over hegnet til et område med henstillede biler. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Tyven forsøgte at køre fra politiet på motorvejen

Manden blev råbt, hvorefter han tog flugten væk fra området. Kort efter så anmelderen manden gå ad Frejasvej og sætte sig ind i en bil, som han kørte væk i.

Manden havde ikke nået at stjæle noget fra de udstillede biler, men oplysninger om mandens bil blev videregivet til politiet. En eftersøgning af bilen og dens fører blev iværksat, indtil en patrulje fik øje på bilen på Køge Bugt Motorvejen ved Ølby-afkørslen.

Bilisten forsøgte herefter at køre fra politiet i retning mod området ved Karlemosen, hvor politiet dog fandt bilen med føreren i gemt på en sti efter god hjælp fra borgere, der havde undret sig over førerens kørsel ad stier i området.

Manglende kørekort førte til beslaglæggelse af bilen

Føreren var en 41-årig mand fra Kastrup, der blev sigtet for forsøg på tyveri fra bilerne ved autofirmaet i Ringsted samt forskellige overtrædelser af færdselsloven på grund af kørslen uden for vejene.

Da han i forvejen var frakendt førerretten, blev han også sigtet for den overtrædelse af færdselsloven. Ved nærmere undersøgelse af hans tidligere sager om kørsel i bil uden at have førerret, viste det sig, at han i 2019 allerede tre gange tidligere var blevet afsløret i dette.

Politiet beslaglagde derfor hans personbil med henblik på senere konfiskation, og den 41-årige vil derfor høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.