Jæger fra Fuglebjerg tog på jagt og blev selv skudt

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Ringsted.News – En jæger, der var på jagt i nærheden af Sneslev Kirke, blev skudt ned, da en anden jæger fik øje på en fasan.

Tirsdag formiddag kl. 11.19 fik politiet via alarm 112 melding om, at en jæger var ramt af et skud.

Det var sket under en jagt på en mark i nærheden af Sneslev Kirke i Ringsted Kommune. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

En lægehelikopter fløj jægeren på hospitalet

Ambulancepersonale blev sammen med en lægehelikopter sendt til ulykkesstedet, hvor en 47-årig mand fra Fuglebjerg var blevet ramt i halsen.

Manden blev først tilset af ambulancepersonalet, men senere fløjet med lægehelikopteren til Rigshospitalet til nødvendig undersøgelse og behandling.

Politiet fik klarlagt, at den 47-årige var på jagt ved et mindre skovareal sammen med flere andre jægere, da han blev ramt.

En anden jæger havde fået øje på en fasan

Disse oplysninger medførte, at politiet sigtede en 55-årig mand fra Kirke-Såby for overtrædelse af jagtloven. Han havde skudt med et haglgevær efter en fasan i den retning, hvor den tilskadekomne havde befundet sig under jagten.

Politiet fik senere oplyst, at den tilskadekomne jæger var blevet ramt i halsen af ét hagl og var i stabil tilstand. Den sigtede jæger kan nu forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af skudulykken.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Mabel Amber / Pixabay). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.