Kaninejerskabssag endte med bat og peberspray

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – To kvinder blev så uenige om ejerskabet af en kanin, at den ene kvinde hævede et bat og derpå sprøjtede den anden kvinde i ansigtet med en peberspray.

Lørdag kl. 11.43 fik politiet en anmeldelse om, at to kvinder var blevet så uenige i en samtale, at den ene kvinde havde sprøjtet den anden kvinde i ansigtet med en peberspray. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 40-årige kvinde medbragte et bat til mødet

Det viste sig, at to kvinder på 31 og 40 år – begge fra Ringsted – havde aftalt at mødes på Skovgården i den vestlige del af Ringsted for at drøfte et privat anliggende.

Den 40-årige havde i den forbindelse medbragt et bat og havde under samtalen, der udviklede sig til en diskussion, løftet battet truende. Kort efter havde hun sprøjtet den 31-årige kvinde i ansigtet med en peberspray.

Politiet traf begge parter på Skovgården, hvorefter den 40-årige blev anholdt og sigtet for både vold og overtrædelse af våbenlovgivningen i forhold til både battet og pebersprayen.

Fortsatte skænderiet om en kanin efter afhøringen

Den 40-årige kvinde blev løsladt efter afhøring til sagen, som i øvrigt udviklede sig senere på aftenen med diverse tekstbeskeder mellem parterne.

Korrespondancen omhandlede en tvist om ejerskabet af en kanin, som de hver især mente at være ejer af. De to kvinde opsøgte dog ikke hinanden i forbindelse med skænderiet via tekstbeskederne om aftenen.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Gail Botha / Pixabay). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.