Beredskaberne i Slagelse og Sorø bliver slået sammen

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Soro.News – »Vi glæder os utroligt meget til at samarbejde med de mange nye kolleger og til at inddrage Sorø i den udvikling som Slagelse Brand og Redning er i gang med,« udtaler beredskabschefen.

Fra årsskiftet bliver de kommunale beredskaber i Slagelse og Sorø kommune slået sammen. Det kommende samarbejde har været undervejs et stykke tid, og fra 1. januar 2021 er det altså en realitet. Det skriver Slagelse Brand og Redning.

Har allerede et godt samarbejde om storebæltsberedskabet

»Vi har i forvejen et godt samarbejde med Sorø om både storebæltsberedskabet og ved større hændelser i begge kommuner. Derfor er også naturligt, at vi lægger de to beredskaber sammen, så vi udnytter de brandfolk, vi har bedst muligt,« siger John Dyrby Paulsen (S), der er borgmester i Slagelse Kommune.

»Vi har lavet en aftale som sikrer, at vi får et robust beredskab med fokus på økonomisk gennemsigtighed, og med en større indflydelse og selvbestemmelse i forhold til de opgaver brandvæsenet skal påtage sig. Dette skal sikre et højt indsatsniveau og dermed styrke borgere og medarbejderes tryghed og opbakning til beredskabet,« tilføjer borgmester Gert Jørgensen (KF) i Sorø.

I forbindelse med samarbejdet, vil stationerne i Sorø kommune komme til at hedde Slagelse Brand og Redning – Station Sorø og Ruds Vedby

»Vi glæder os utroligt meget til at samarbejde med de mange nye kolleger og til at inddrage Sorø i den udvikling som Slagelse Brand og Redning er i gang med,« udtaler beredskabschef Michael Djervad.

Øverst: Beredskabschef Michael Djervad og borgmester Gert Jørgensen (KF). (Foto: Slagelse Brand og Redning). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.