Udsat for vold, afpresning og røveriforsøg

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – En 44-årig mand blev tildelt flere slag og spark og stukket med en skruetrækker, hvorpå han blev tvunget ud i en bil.

Tidlig torsdag formiddag kl. 09.40 opsøgte en 43-årig mand fra Holbæk en 44-årig bekendt i Mårsø ved Holbæk, hvor den 43-årige med vold og trussel om vold forsøgte at tvinge dem 44-årige til at give ham penge. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Politiet stoppede bilen på vej til banken

Den 44-årige blev tildelt flere slag og spark og stukket med en skruetrækker. Den 43-årige tvang herefter den 44-årige til at finde sit hævekort og stige ind i en bil for at køre mod banken for at hæve penge, som han skulle give til den 43-årige.

På vej til banken blev bilen standset af politiet, der havde fået anmeldelse om, at der havde været et voldeligt optrin på adressen. Den 43-årige mand blev anholdt og sigtet for grov vold, afpresning, frihedsberøvelse og forsøg på røveri mod den 44-årige.

Den 44-årige blev kørt til behandling på sygehuset, men han var ikke kommet alvorligt til skade. Den 43-årige blev i dag fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling ved Retten i Holbæk.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.