Kaos ved anholdelsen af to knallerttyve

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – To mænd blev sigtet for at køre på stjålne knallerter, men den ene forsøgte at pifte politibilen, og den anden, som blev sat ind i politibilen med håndjern på, stak af fra stedet.

Søndag aften kl. 20.42 standsede en politipatrulje to mænd, der kørte på to knallerter på Søndre Parkvej i Ringsted. Det viste sig, at mændene, der var henholdsvis 21 og 22 år og fra Ringsted, kørte på hver sin stjålne knallert.

Begge mænd blev sigtet for uberettiget brug af de stjålne knallerter. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi.

Betjentene måtte ligefrem tilkalde forstærkning

I ventetiden på transport af knallerterne forsøgte den 22-årige at pifte patruljebilens dæk, ligesom han forsøgte at ødelægge nummerpladerne på politibilen ved at bøje/brække dem af.

Det medførte en anholdelse af den 22-årige, hvorefter den 21-årige også begyndte lave uro i området, så flere patruljer måtte tilkaldes for at tage sig af ham for at få skabt ro i området igen.

Det skete ved en frihedsberøvelse af den 21-årige, der blev bragt til politistationen i Roskilde, indtil han var faldet til ro.

Den 22-årige blev i forbindelse med sin anholdelse anbragt i patruljebilen, men fik med hjælp af en medbragt nøgle frigjort sig af håndjernene, så han flygtede fra stedet.

Han havde dog politiet i hælene og blev kort efter atter frihedsberøvet, så han også kunne blive transporteret til politistationen i Roskilde til afhøring til nu også en sag om overtrædelse af straffelovens bestemmelser om både hærværk og om at flygte fra politiet som anholdt.

Begge anholdte blev løsladt i løbet af de sene aftentimer og først på natten efter afhøring til sagerne, som begge kan forvente at høre nærmere om, når de skal afgøres.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.