Lavede uorden i en kiosk og truede politiet

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – Politiet måtte hente en spirituspåvirket sønderjyde i stationskiosken, og på vej til politistationen fremsatte han dødstrusler mod den ene betjent.

Lørdag morgen kl. 08.42 anmeldte personalet i en kiosk på Ringsted Station, at en mand lavede uorden og måske ville ødelægge ting i butikken. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Ikke sigtet for uorden, men er sigtet for trusler

En patrulje kørte til stedet og fik kontakt til en spirituspåvirket 33-årig mand fra Sønderjylland. Han blev frihedsberøvet for at skabe ro i området.

Under transporten i en patruljebil fra Ringsted mod politistationen i Roskilde fremsatte den 33-årige diverse verbale dødstrusler mod en af politibetjentene. Det resulterede i, at han blev sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om trusler mod politiet.

Den 33-årige blev løsladt efter afrusning i detentionen og afhøring til trusselssagen, men han havde ikke gjort noget i kiosken, som gav anledning til en sigtelse. Han vil derfor høre nærmere fra politiet, når straffelovssagen skal afgøres.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Hieronymus Ukkel / iStock). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.