Mand smider kvindelig kontrollørs udstyr i jorden

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – En mand fik en parkeringsbøde, og det blev han så gal over, at han kastede noget af parkeringskontrollørens udstyr i jorden for derpå at råbe diverse eder og forbandelser ad politiet.

Mandag formiddag kl. 10.35 anmeldte en kvindelig parkeringskontrollør, at en mandlig bilist havde taget noget af hendes udstyr, som han havde kastet i jorden på Vilhelm Andersensvej i Ringsted.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen

Den mandlig bilist havde fået en parkeringsafgift og havde derpå kastet noget af parkeringskontrollørens udstyr i jorden, fordi hun ikke ville annullere den tildelte afgift.

Politiet kørte til stedet og fik kontakt til en stadig ophidset 28-årig mand fra Ringsted, hvis verbale frustrationer nu gik ud over politipersonalet, som blev omtalt med diverse eder og forbandelser.

Politiet vurderede, at manden havde forstyrret den offentlige orden på grund af sin adfærd over for både parkeringskontrolløren og politiet, så den 28-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Han kan nu forvente både en bøde fra politiet og kravet fra parkeringskorpset om betaling af den tildelte parkeringsafgift.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.