Mand stak sin kærestes moster med en kniv

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – Mosteren opsøgte sin nieces kæreste, hvorpå hun blev stukket adskillige gange med en kniv.

Fredag eftermiddag kl. 15.36 modtog politiet et alarmopkald om, at en 30-årig kvinde var blevet stukket flere gange i kroppen med kniv. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Mosteren blev kørt til sygehuset i kritisk tilstand

Kvinden var alvorligt tilskadekommen, og politi og ambulance kørte hastigt frem til Ørslevunderskovvej nordvest for Ringsted, hvor gerningsmanden havde forladt stedet. Den 30-årige blev kørt til sygehuset i kritisk tilstand med livstruende knivstik.

Politiet iværksatte en omfattende efterforskning i sagen, herunder en eftersøgning efter den mistænkte, som var en 20-årig mand Ringsted.

Den tilskadekomne kvinde, som er moster til den 20-årige mands kæreste, havde opsøgt manden. Herefter var der opstået en uenighed imellem de to parter. Det førte til at den 20-årige mand stak den 30-årige kvinde med en kniv, hvorefter han stak af.

Den 20-årige mand blev anholdt på Hovedbanegården

Politihunde afsøgte området efter spor, og politiet ledte i området efter den flygtede mand, men fandt ham ikke. Senere på dagen førte politiets efterforskning frem til, at den 20-årige befandt sig i toget mod København.

I samarbejde med Københavns Politi blev den 20-årige anholdt i toget på Hovedbanegården kl. 18.20. Det skete uden dramatik.

Han blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, hvor han blev varetægtsfængslet frem til den 26. marts 2020.

Kvinden blev stukket på arme, på overkroppen og i maven. Hun er fortsat indlagt på Slagelse Sygehus, men hendes tilstand er stabil.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.