Mørklødet mand med små øjne tog billeder af skolebarn

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – På vej til Valdemarskolen i Ringsted blev en 9-årig pige fotograferet af en buttet og mørklødet mand med små øjne.

Tirsdag kl. 11.42 anmeldte ledelsen på Valdemarskolen, at en 9-årig elev fra Ringsted havde oplyst, at hun omkring kl. 07.40 havde været udsat for en mærkelig hændelse på vej til skole.

Stod på ved stikvejen fra Anlægget mod Dagmarsgade

Pigen havde ved stikvejen fra Anlægget ud mod Dagmarsgade set en fremmed mand stå ved et buskads på en høj, hvor han havde stået med en mobiltelefon. Da pigen passerede manden, begyndte manden at tage billeder af pigen med sin mobiltelefon.

Han kiggede efter hende, da hun kort efter begyndte at løbe fra stedet ud på Dagmarsgade. Her gemte pigen sig kortvarigt, da hun følte sig utryg ved manden, der forsvandt i ukendt retning.

Den mistænkelige mand blev af pigen beskrevet som:

  • Mand
  • Mørklødet
  • Små øjne
  • Lidt kraftig af bygning/”buttet”
  • Iført sort jakke og blåsorte cowboybukser.

Skoleledelse har informeret elevernes forældre om hændelsen

Politiets præventive afdeling tog sig sammen med pigens mor af pigen i et forsøg på at få klarlagt de nærmere omstændigheder i mandens utryghedsskabende adfærd, herunder om manden kan mistænkes for noget strafbart.

Skolens ledelse har efter aftale med politiet i fornødent omfang informeret elevernes forældre om hændelsen.

Lokalpolitiet i Ringsted hører gerne fra personer, der enten har bemærket manden i området ved buskadset på højen (formentlig oven på et beskyttelsesrum), eller som har oplysninger om identiteten på manden.

Du kan kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 1-1-4 med oplysninger i sagen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note, Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.