To dieseltyve gemte sig i et buskads

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – En årvågen bilist bemærkede et forsøg på at stjæle diesel. Herefter fandt en politihund to mænd, som lugtede af brændstof og ikke kunne forklare, hvorfor de gemte sig.

Natten til torsdag kl. 00.40 fik politiet en henvendelse fra en bilist, der havde passeret et parkeret køretøj på Holbækvej i Ringsted ved bygrænsen, hvor det så ud som om, at en mand forsøgte at skaffe sig adgang til køretøjet.

Politihunden fandt to mænd i noget buskads

Politiets hundepatrulje fandt en parkeret, mindre lastbil, hvor brændstoftanken lå på jorden.

En politihund gik herefter spor fra stedet og fandt to mænd cirka 200 meter væk, hvor de forsøgte at gemme sig i noget buskads.

De lugtede begge to af brændstof og kunne forklare, hvorfor de gemte sig. Derfor blev de anholdt som mistænkte for forsøg på tyveri af brændstof.

Der var tale om en 27-årig mand fra Herlufmagle og en 32-årig mand fra Ringsted. Sidstnævnte var også i besiddelse af en lille pølsemandspose med lidt amfetamin. Politiet fandt de to anholdtes egen bil på en nærliggende tankstation.

De to anholdte blev afhørt til sagen, men kun den 27-årige blev løsladt. Den 32-årige var i forvejen efterlyst af politiet, idet han var udeblevet fra et retsmøde i fogedretten. Politiet vil derfor bringe ham i fogedretten i Roskilde, inden han bliver løsladt.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.