Trailer med farligt ukrudtsmiddel stjålet i Ringsted

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Ringsted.News – Politiet efterlyser en hvid lukket trailer, som kan indeholde dunke med en større mængde giftigt ukrudts- og insektmiddel. Nummerpladen er AF6175.

Politiet beder om borgernes hjælp til at finde en trailer, som blev stjålet i weekenden. Traileren indeholdt dunke med en større mængde giftigt ukrudts- og insektmiddel. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Miljøfarlige og kan skabe hudirritation eller allergisk reaktion

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser en hvid lukket trailer, som ved tyveriet indeholdt dunke med giftigt ukrudts- og insektmiddel.

Midlerne er miljøfarlige og kan skabe hudirritation eller allergisk reaktion, hvis man rører det. De er miljøfarlige ved indtagelse. Stofferne er ikke eksplosive.

Der er tale om ukrudtsmidler af mærkerne: Boxer, Manteno Duo, Sempra/DFF og insektmidlet Kaiso.

Midlerne opbevares i dunke på mellem 3 kg og 10 Liter. Dunkene er hvide, og navnet på produktet fremgår af dunkene. Nogle af dunkene stod i lukkede papkasser i traileren.

Dobbeltakslet trailer af mærket “Atec” med nummer AF6175

Tyveriet skete i tidsrummet imellem fredag den 4. oktober 2019 kl. 18.00 og søndag den 6. oktober 2019 kl. 08.30 fra en landejendom på adressen Slimmingevej i Ringsted ved Vollerslev (Køge kommune). Traileren var låst inde i en lade, som blev opbrudt i forbindelse med tyveriet.

Traileren er en dobbeltakslet trailer af mærket “Atec”, som har påmonteret en hvid lukket kasse. Traileren er årgang 2009 og har registreringsnummer: AF6175.

Borgere, som har set den beskrevne trailer eller dunkene med de navngivne ukrudts- og insektmidler, bedes undlade at røre ved traileren eller dunkene. Man beder derimod om straks at kontakte politiet på telefon 114.

Øverst: Efterlyst Trailer. (Foto: Privatfoto / Midt- og Vestsjællands Politi). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.