Truede med legetøjsøkse, stak af og kørte galt

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – To mænd truede en mand og en kvinde med en legetøjsøkse, hvorpå mændene forfulgte dem i bil, indtil politiet nåede frem. Her kørte de to mænd galt og stak af, men blev fundet af en politihund.

Onsdag aften kl. 01.21 fik politiet et alarm 112-opkald fra en 20-årig mand og en 23-årig kvinde fra Ringsted, som var blevet truet med et slagredskab af nogle bekendte ved en tankstation i Benløse.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Blev forfulgt hele vejen fra Benløse til Haslev

De to personer var herefter kørt fra tankstationen i hver sin bil, men følte sig forfulgt af deres bekendte. Politiet kørte ud til de to personer, som nu befandt sig i Haslev i Faxe Kommune, som ligger Sydsjællands Politikreds.

Her lykkedes det for de mistænkte at køre fra stedet. De to forurettede var ikke kommet noget til, og de blev afhørt til sagen.

Kort efter lykkedes det alligevel for politiet at anholde to mænd, som nu var kørt galt i deres bil øst for Haslev. De to mænd var stukket af fra den forulykkede bil, men blev opsporet af en hundepatrulje.

Beslaglagde mændenes legetøjsøkse og sigte dem

En 25-årig mand fra Ringsted og en 29-årig mand fra Køge blev anholdt og sigtet for trusler.

Politiet ransagede bilen, hvor der blev fundet en legetøjsøkse, som politiet beslaglagde, da det kunne være det redskab, som blev anvendt ved truslerne.

De to mænd blev taget med til stationen til afhøring og sagen blev efterfølgende vurderet juridisk. Da der ikke var grundlag for at fremstille de to mænd i grundlovsforhør, blev de begge løsladt, men er fortsat sigtet i sagen.

Motivet til truslerne er en intern konflikt imellem de implicerede parter.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.