Tyve med tjavset hår og hvid hud efterlyses

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – To indbrudstyve med tjavset hår forsøgte at trænge ind i et hus på Kildeagervej i Benløse fredag middag. Politiet efterlyser vidner.

Fredag kl. 11.50 anmeldte en husejer på Kildeagervej i Benløse ved Ringsted, at der havde været indbrudsforsøg i hans hus, mens hans datter var alene hjemme.

To fremmede bankede på og ruskede i bryggersdøren

Hans voksne datter var alene i huset, da det bankede på døren omkring kl. 11.30. Der stod to fremmede mænd udenfor, som hun ikke havde lyst til at åbne for. Der blev efterfølgende rusket i bryggersdøren, og datteren hørte en puslen fra bryggerset.

Hun kiggede nu ud ad vinduet og så, at de to mænd ved at bryde bryggersvinduet op. Derfor råbte hun højt af mændene, som stak af fra stedet.

De to mænd beskrives som:

  • A: Mand, 20-25 år, cirka 180 cm høj, almindelig af bygning, kort mellemblondt tjavset hår og lys i huden. Han var iført blå cowboybukser og en sort fleecejakke med røde markeringer ved lynlåse på to brystlommer på jakke.
  • B: Mand, 20-25 år, cirka 180 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden og tjavset mellemblondt hår. Han var iført sort fleecejakke og blå cowboybukser.

Vidner, som har set de beskrevne mænd i området omkring Kildeagervej i Benløse ved 11.30-tiden, og som kan komme med oplysninger om mændene samt eventuelle køretøj, bedes kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Borgere, som oplever indbrud i øjeblikket, skal straks ringe telefon 1-1-2, så politiet har mulighed for at rykke hurtigt ud og eventuelt pågribe indbrudstyvene.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.