Ung mand udsat for slag, spark og røveri

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – En 21-årig mand blev overfaldet af tre maskerede mænd i sit hjem. Gerningsmændene røvede herefter kontanter og andre værdier fra den unge mand.

Sent fredag formiddag kl. 11.49 anmeldte en 21-årig mand fra Ringsted, at han sent torsdag aften var blevet opsøgt på sin bopæl af tre maskerede mænd.

De var kommet ind ad en ulåst dør til hans lejlighed. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

En gerningsmand blev anholdt samme aften

Den 21-årige var blevet overfaldet med slag og spark, samtidig med at mændene havde forlangt euforiserende stoffer og penge udleveret.

Den overfaldne nægtede at være i besiddelse af nogen af delene, hvorefter de tre mænd raserede hans lejlighed, inden de medtog kontanter, et løbehjul og en højttaler fra den 21-åriges bopæl.

Politiet iværksatte straks en undersøgelse af sagen og kunne fredag aften kl. 18.06 foretage anholdelse af en 22-årig mand fra Ringsted som mistænkt for at være en af de tre røvere.

Arbejder på at identificere de to øvrige personer

Ved anholdelsen var han i besiddelse af en pose med knap 36 gram skunk, så han blev ud over det røveriske overfald i forening med to endnu ukendte personer også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den anholdte blev efter afhøring til sagen anbragt i et arresthus for overnatning, inden han lørdag formiddag blev fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet foreløbig til den 2. april 2020.

Politiet arbejder nu videre med sagen for at få identificeret de to øvrige personer som medsammensvorne i forhold til den nu fængslede. Grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre, hvorfor politiet ikke kan oplyse yderligere om sagen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.