Vidner efterlyses fra butikstyveri i Ringsted

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – Politiet efterlyser to mandlige vidner fra et butikstyveri på Klosterparks Alle. De var med til at fange en butikstyv, og den ene kørte i en grå VW Passat.

En 51-årig mand fra Serbien er i øjeblikket varetægtsfængslet i en sag om butikstyveri af flere polo-shirts fra en butik i outletcentret på Klosterparks Alle i Ringsted søndag den 23. juni 2019 cirka kl. 15.50. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

En mandlige kunde, hvis identitet politiet kender, opdagede hans tredje forsøg på at stjæle varer og gjorde serberen opmærksom på mistanken.

Den mistænkte stak af, men blev forfulgt af en anden mand, der tilfældigt befandt sig uden for forretningen. De løb tværs over Nordre Ringvej til Nørretorv ved et hotel, hvor endnu en mand kom til og hjalp med at tilbageholde den mistænkte, indtil en centervagt dukkede op.

Identiteten på de to mænd, der hjalp med tilbageholdelsen, er ikke politiet bekendt, da de havde forladt stedet ved politiets ankomst. De var begge cirka 40 år gamle, og den ene var kørende i en grå VW Passat.

Politiet vil gerne i kontakt med disse to mænd for at få deres forklaringer til sagen, hvor serberen er varetægtsfængslet foreløbigt indtil den 11. juli 2019. Ring på telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.