Vidner og ofre efterlyses i flere voldssager i Ringsted

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – Politiet efterlyser en 20-40-årig mand, som er østeuropæisk af udseende. Han var blandt andet iført en mørk trekvartlang frakke. Han mistænkes for overfald af en 79-årig kvinde, en 36-årig kvinde, en 60-årig mand og hans hustru samt en yngre mand.

Lørdag eftermiddag mellem kl. 16 og 17 blev en 79-årig kvinde fra Ringsted overfaldet, mens hun luftede sin hund i området omkring Anlægsvej/Haraldsvej ved Ringsted Stadion. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi.

79-årig og hendes hund slået og sparket på Haraldsvej

På stien langs Anlægsvej så hun en ukendt mand, som kom imod hende. Hun bemærkede ham, idet han var iført en frakke og en del tøj indenunder, hvilket var varmt for årstiden.

Den 79-årige gik videre ad Haraldsvej, hvor hunden standsede for at snuse. I det samme kom manden fra bagfra og sparkede kvindens hund. Herefter slog han den 79-årige kvinde i ansigtet med knytnæve, hvorefter han fratog kvinden hendes metalstok, som han slog hende på skulderen med.

Manden talte uafbrudt på et ukendt fremmedsprog under overfaldet. Herefter forlod manden stedet i retning mod stisystemet, hvorfra han var kommet.

Den 79-årige pådrog sig ingen alvorlige skader som følge af overfaldet. Søndag over middag anmeldte den 79-årige sagen til politiet, som efterfølgende afhørte kvinden til sagen.

36-årig kvinde blev slået i hovedet på Kærup Parkvej

Senere lørdag aften omkring kl. 19.35 blev en 36-årig kvinde fra Ringsted overfaldet på Kærup Parkvej, da hun var ude at lufte sin hund.

Da hun nærmede sig stisystemet, som fører over motorvejen, blev hun mødt af en mand, der kom cyklende imod hende. Hendes hund kom med et bjæf, hvorefter manden standsede og steg af cyklen. Den ukendte mand gik hen imod den 36-årige, som han slog flere gange i hovedet, og han sparkede ud efter kvinden uden at ramme.

Manden talte på et fremmed sprog til kvinden. Efter overfaldet kørte manden af sted på sin cykel i samme retning, som han var kommet fra.

Kort efter blev den 36-årige kontaktet af en mand i 60-årsalderen, som også havde truffet den udenlandsktalende mand, der havde kastet ting efter ham og hans kone.

Umiddelbart efter overfaldet anmeldte kvinden sagen til politiet, og en patrulje blev sendt til hendes hjem, hvor hun blev afhørt til sagen.

Mørk trekvartlang frakke, løse jeans og lyse sko/sneakers

Den mistænkte mand beskrives som:

  • 20-40 år
  • 170-175 centimeter
  • Østeuropæisk af udseende
  • Lys i huden
  • Rundt hoved
  • Kort brunt hår.

Han var iført en mørk trekvartlang frakke, løse jeans, lyse sko/sneakers. Han talte meget på et ukendt fremmedsprog, og han medbragte en større blå/hvid plastikpose med hank.

Yngre mand skubbet ved indgangen til svømmehallen

Siden anmeldelserne har politiet efterforsket sagerne, og politiet formoder, at der er tale om samme mand, som står bag flere voldelige episoder i Ringsted.

Under efterforskningen er det desuden kommet frem, at en mand med lignende signalement tidligere lørdag eftermiddag omkring kl. 15.30 havde skubbet eller slået en yngre mand ved indgangspartiet til Ringsted Svømmehal.

Politiet vil gerne tale med den yngre og den 50-årig mand

Det er ikke lykkedes politiet at identificere den yngre mand, som kan være forurettet i en voldssag. Politiet vil meget gerne i kontakt med personer, som kan have haft oplevelser med eller truffet den mistænkte, beskrevne mand.

Politiet vil også gerne i kontakt med den cirka 60-årige mand, som kontaktede den 36-årige kvinde på Kærup Parkvej. Han var ifølge den forurettede kvinde kommet cyklende forbi hende og havde selv taget kontakt. Han og hans kone kan være forurettede i sagen, idet de fik kastet sten imod sig.

Borgere som i øvrigt har set den beskrevne mand i Ringsted både før og efter episoderne lørdag, eller vidner, som har overværet de voldelige overfald, bedes kontakte politiet i Ringsted på telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.