Skyderi i Vangkvarteret i Holbæk onsdag aften

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – Onsdag aften modtog politiet flere anmeldelser om skyderi i Vangkvarteret i Holbæk. Politiet har ingen oplysninger om, at nogen skulle være ramt.

I går kl. 21.22 modtog Midt- og Vestsjællands Politi flere anmeldelser om, at der i området ved Havevang i Holbæk havde lydt flere brag, der kunne minde om skudafgivelser. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Et større området blev afspærret for at søge efter spor

Politiet rykkede talstærkt ud med baggrund i anmeldelsernes karakter og foretog afspærring af et større område i Holbæk ved Havevang – Mellemvang – Holbæk Have for at undersøge området for eventuelle spor efter et skyderi.

I området fandt politiets hundepatruljerne flere afskudte patronhylstre, men der var ingen tegn på, at hverken personer eller køretøjer skulle være blevet ramt.

Politiet har på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om, hvem der i givet fald har været involveret i eller været mål for skudafgivelserne.

Straks efter skudafgivelserne kørte der ifølge vidner op til tre biler – to lyse og en mørk stationcar – fra området i høj fart.

Politiet vil i løbet af torsdagen foretage fornyede gerningsstedsundersøgelser i Vangkvarteret i håb om at finde flere spor i sagen.

Midt- og Vestsjællands Politi ønsker at komme i kontakt med vidner og personer, der måtte have oplysninger i sagen. Henvendelse kan ske til Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på telefon 1-1-4.

Tryghedsskabende indsats fortsætter i den kommende tid

Efter aftenens skyderi var politiet massivt til stede i hele Holbæk hele natten som en tryghedsskabende indsats. Samtidig var formålet at eftersøge personer, der kunne have en rolle i skyderiet.

Den tryghedsskabende indsats vil fortsætte i den kommende tid, således at politiet vil være massivt og synligt til stede i både Vangkvarteret og øvrige dele af Holbæk.

Den mobile politistation vil i dag torsdag som et led i den tryghedsskabende indsats blive opstillet i Vangkvarteret ved Fælleshuset.

Beboere i området og borgerne generelt er velkomne til at tale med politiet om tryghed generelt og om blandt andet skyderiet onsdag aften.

Den mobile politistation vil være i området i dag fra kl. 11.00 til kl. 14.30.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.