Forfulgt og tævet af en gruppe unge mænd

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – To unge mænd kom til at kigge på en gruppe unge mennesker. Det resulterede i, at gruppen løb efter og tildelte dem knytnæveslag. Politiet efterlyser især en 20-årig mand, der er sydlandsk af udseende og bar en hvid hættetrøje.

Torsdag eftermiddag kl. 16.25 anmeldte en 21-årig mand fra Ringsted og en 25-årig mand fra Sorø, at de begge var blevet overfaldet og tildelt slag i ansigtet af en gerningsmand, der var del af en gruppe.

Det skete på Nørregade omkring kl. 16.00. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi.

Trak den ene ind i en passage og tildelte ham slag

De to mænd var gået fra Hækkerupvej gennem Klosterlunden til Søgade i Ringsted. I parken havde de passeret en pavillon, hvor 8-10 unge mænd opholdt sig.

En fra gruppen havde råbt til dem, men de fortsatte mod Søgade. Da fortsatte via Torvet til Nørregade, hvor de blev indhentet af gruppen fra parken.

En af dem trak den 21-årig ind i en passage til Bøllingsvej og tildelte ham knytnæveslag i ansigtet, hvorefter den 25-årige lagde sig imellem. Han fik også et knytnæveslag i ansigtet af voldsmanden, som følte sig provokeret af, at de to ofre havde kigget mod gruppen i parken.

Den mistænkte blev beskrevet som:

  • Mand
  • Cirka 20 år
  • Sydlandsk af udseende
  • Cirka 180 centimeter høj
  • Kraftig af bygning
  • Sort kraftigt hår
  • Kort, sort fuldskæg.

Han var iført hvid hættetrøje med hætten op over hovedet, og han bar en sort skuldertaske med remmen skråt over brystet.

Politiet forsøger fortsat at identificere mistænkte

Voldsmanden forsvandt i ukendt retning sammen med de øvrige, der blev beskrevet som en blanding af etnisk danske og sydlandsk udseende personer.

Politiet fandt ikke hverken voldsmanden eller gruppen ved eftersøgning i byen. Rapport om vold er optaget af politiet, der forsøger at få identificeret den mistænkte.

Politiet hører gerne fra personer, der har bemærket gruppen i enten parken eller i området ved Torvet / Nørregade, eller som kan give oplysninger om identiteten på en eller flere personer i gruppen. Kontakt politiet på telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.