Nu er der dato på de første Fætter BR-butikker

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – Nu er der dato på de første fem Fætter BR-butikker, men der er endnu ikke dato på forretningerne i Region Sjælland.

Legetøjskæden BR er nu klar med de første fem åbningsdatoer. Den allerførste butik åbner den 25. marts 2018, hvor BR slår dørene op på Vimmelskaftet 45 i København. Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

BR åbner sin første butik på Vimmelskaftet i København

Legetøjet er ved at være på plads på hylderne. De nye medarbejdere er klar i de røde trøjer. Ballonerne er ved at blive pustet op. Og ikke mindst er den velkendte Fætter BR ved at finde sin vej tilbage til de danske børn.

I de kommende måneder vil legetøjskæden BR åbne hele 26 butikker rundt i hele landet, og nu er kæden klar med de første åbningsdatoer. Den 25. marts 2018 åbner BR således sin første butik, som bliver på Vimmelskaftet i København.

»Det er fantastisk, at vi nu er nået hertil, og jeg har glædet mig som et barn til juleaften, til at kunne invitere til åbningen af den første nyåbnede BR-butik. Vi ser meget frem til åbningerne, hvor vi også har et par overraskelser i ærmet til de børn, der kommer på åbningsdagen,« fortæller BR-chef, Charlotte From.

BR-butiksåbninger kommer som perler på en snor

Efter den første butiksåbning står holdet bag de nye BR-butikker klar til at åbne dørene i yderligere 25 butikker spredt over hele Danmark. Og der vil stort set åbne en butik på alle hverdage i de kommende uger.

»Siden vi kunne annoncere køb af BR’s varelager og brand, er det gået stærkt. Der sker noget hver eneste dag, og vi glæder os til, at vi har alle åbningsdatoer på plads. Vi mærker en stor opbakning til BR fra alle egne af Danmark, og vi glæder os til at få åbnet samtlige butikker,« uddyber Charlotte From.

Sådan åbner de første fem BR-butikker:

  • BR Vimmelskaftet 45, København, 25. marts kl. 15.00
  • BR Fisketorvet, København, 26. marts kl. 12.00
  • BR Frederiksbergcenteret, Frederiksberg, 27. marts kl. 12.00
  • BR Algade, Aalborg, 28. marts kl. 12.00
  • BR Bruuns Galleri, Aarhus, 29. marts kl. 12.00.

Øverst: Fætter BR. (Foto: Salling Group). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.