Indbrudstyve overrasket på Hjortholmvej i Tølløse

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – Torsdag morgen kl. 09.55 overraskede en kvindelig nabo to indbrudstyve i Tølløse. Politiet efterlyser nu to gerningsmænd.

Torsdag morgen kl. 09.55 slog en særdeles årvågen, kvindelig nabo alarm til politiet, fordi hun havde set både en fremmed bil og to fremmede mænd ved naboens villa på Hjortholmvej i Tølløse i Holbæk Kommune. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Kvinden havde henvendt sig og spurgt, hvad de lavede på stedet, hvorefter mændene havde taget flugten i bilen og medbringende to lænestole.

Politiet kunne så efterfølgende konstatere, at de to mænd kunne mistænkes for et indbrud, idet et vindue var brudt op. Hoveddøren var efterladt åben, og netop to lænestole manglede i stuen.

De to mistænkte mænd blev beskrevet som:

  • Gerningsmand A: Mand med almindelig kropsbygning, hvid hudfarve, og kort hår. Han var i hvid T-shirt.
  • Gerningsmand B: Mand med spinkel kropsbygning og hvid hudfarve. Han var iført sort kasket, sort hættetrøje og hvidt klæde for munden.

Tyveknægtene forlod stedet i en grønlig/blålig bil og forsvandt i ukendt retning. Politiet fandt ikke hverken de to mistænkte eller bilen trods eftersøgning af dem i området.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket de to mænd og deres bil i området. Kontakt gerne politiet på telefon 1-1-4, hvis du har oplysninger i sagen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.