Røver blev anholdt efter blot 17 minutter

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – En mand røvede en frisørsalon i Ringsted, men blev anholdt kort efter. Dagen efter fik han en straksdom på 7 måneders fængsel.

Torsdag aften kl. 19.22 anmeldte personalet i en frisørsalon på Sct. Knudsgade i Ringsted, at en mandlig røver netop havde forladt salonen og var kørt fra stedet i en personbil. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Truede sig til penge med verbale trusler

Manden var kommet ind i salon omkring kl. 19.00, hvor han med verbale trusler havde fået udleveret et mindre beløb, inden han flygtede i bilen.

Vidner kunne efterfølgende oplyse nummerpladen på flugtbilen, hvilket var medvirkende årsag til, at bilen blev observeret på Køge Bugt Motorvejen i retning mod København.

Blev anholdt på motorvejen ved Avedøre

Allerede kl. 19.39, altså blot 17 minutter efter anmeldelsen, kunne politiet på motorvejen ved Avedøre Havnevej anholde en 43-årig mand fra Horsens. Han var alene i bilen og endvidere i besiddelse af røveriudbyttet.

Han blev sigtet for røveri og afhørt til sagen, inden han blev anbragt i et arresthus for overnatning. Da den anholdte blev skønnet påvirket af narkotika under kørslen i flugtbilen, fik han udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer i forbindelse med yderligere en sigtelse for narkokørsel.

Fik straksdom i retten og blev frihedsberøvet

I dag fredag fremstillede Anklagemyndigheden ham i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde. Her fik han en straksdom på 7 måneders fængsel. Han forblev frihedsberøvet efter dom, indtil afsoning kan begynde.

Øverst: Genrefoto. (Foto: TP Heinz / Pixabay). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.