Jafar Mohammad Rida Al Jasiri efterlyses

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – Jafar Mohammad Rida Al Jasiri efterlyses efter flugt fra Østre Landsret i København. Han er dømt for at have påkørt en mand i Holbæk i forbindelse med et skænderi. Offeret afgik senere ved døden.

Den 29-årige mand, Jafar Mohammad Rida Al Jasiri, blev ved Østre Landsret i dag idømt 8 år fængsel og blev udvist af Danmark for bestandigt i en sag om vold med døden til følge.

Efter domsafsigelsen lykkedes det ham at flygte fra retten. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Skænderi med en 39-årig mand i Holbæk førte til dødsfald

Jafar Mohammad Rida Al Jasiri flygtede i dag omkring kl. 11.50 fra Østre Landsret i Bredgade i København, hvor han netop havde fået en skærpet straf i en sag om vold med døden til følge.

Sagen omhandler en episode, der skete den 5. oktober 2017 på en tankstation i Holbæk, hvor Jafar Mohammad Rida Al Jasiri i forbindelse med et skænderi med en 39-årig mand påkørte ham i en bil, så offeret senere afgik ved døden.

Var under bevogtning, men lykkedes at flygte fra politiet

Jafar Mohammad Rida Al Jasiri var under bevogtning af Midt- og Vestsjællands Politi, men ved en beklagelig fejl lykkedes det ham at flygte fra politiet kort efter domsafsigelsen, hvor han fik en dom på otte års fængsel og udvisning af Danmark for bestandigt.

Politiet bevogtede under retsmødet Jafar Mohammad Rida Al Jasiri, der i forbindelse med transport væk fra retten fik hjælp af nogle udenforstående til at flygte. De kørte væk fra stedet i en bil, som senere blev fundet efterladt i København.

Midt- og Vestsjællands Politi eftersøger nu i samarbejde med Københavns Politi Jafar Mohammad Rida Al Jasiri, der skal genindsættes i et arresthus. Midt- og Vestsjællands Politi undersøger samtidig de nærmere omstændigheder omkring flugten.

29 år, født i Irak, 172 centimeter og almindelig af bygning

Jafar Mohammad Rida Al Jasiri beskrives som:

  • Mand
  • 29 år
  • Født i Irak
  • 172 centimeter høj
  • Almindelig af bygning
  • Sort kort hår
  • Brun hud
  • Skægstubbe
  • Brune øjne.

Politiet vurderer, at Jafar Mohammad Rida Al Jasiri ikke er farlig, men borgere der ser ham, skal undlade selv at tage kontakt og underrette politiet.

Oplysninger om den efterlyste mand gives til Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 4635 1448 eller via nærmeste politi på telefon 1-1-4.

Øverst: Jafar Mohammad Rida Al Jasiri. (Foto: Midt- og Vestsjællands Politi). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.