Mand overfaldet af knallerttyveknægte

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – En mand i Holbæk opdagede 7-8 unge, som ville stjæle hans knallert, men så blev han overfaldet.

Tidligere onsdag aften kl. 18.01 modtog politiet en anmeldelse fra en opmærksom borger, som havde bemærket, at en flok på 7-8 unge forsøgte at stjæle en knallert fra genboens bopæl på Taarnvang i Holbæk. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

En mand var kommet ud fra adressen for at påtale forsøget på tyveriet, men var uden varsel blevet overfaldet, så han var begyndt at bløde. De unge var efterfølgende – uden knallerten – flygtet i retning mod Havevang.

Politiet, der var i området i tryghedsskabende øjemed, var hurtigt fremme og fik kontakt til både anmelderen og en blødende, 37-årig mand fra Holbæk, som ejer af knallerten.

Han blev sendt på skadestuen til undersøgelse og behandling for mindre skader som følge af overfaldet, der blev forøvet af:

  • Mand
  • 20-25 år
  • 175-185 centimeter høj
  • Almindelig af bygning
  • Mørkt krøllet hår
  • Iført mørk grønlig jakke.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket noget til overfaldet, eller som kan give oplysninger om gruppen af unge. Kontakt politiet på telefon 1-1-4 med oplysninger i sagen.

Politiet fandt ikke gruppen og skal afhøre den forurettede nærmere torsdag omkring sagen, der handles som vold og forsøg på (brugs-)tyveri af knallerten.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.