Efterlyst 29-årig mand er anholdt

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – Den efterlyste 29-årige mand, som flygtede fra Østre Landsret i en sag om dødsvold, er blevet anholdt i Tyskland.

Et tæt samarbejde imellem Midt- og Vestsjællands Politi og SEØ, Særlig Efterforskning Øst, der hører under Københavns Politi, førte onsdag eftermiddag til, at tysk politi kunne anholde den efterlyste mand, Jafar Mohammad Rida Al Jasiri, ved færgen i Rostock.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Massiv eftersøgning efter flugten fra landsretten

Politiet har siden flugten tirsdag middag haft en massiv eftersøgning i gang for at finde frem til den 29-årige Jafar Mohammad Rida Al Jasiri, der flygtede efter domsafsigelsen ved Østre Landsret.

Her blev han idømt 8 års fængsel og udvisning af Danmark for bestandig i en sag om dødsvold i Holbæk.

Efterforskningen førte politiet frem til, at den 29-årige befandt sig på færgen imellem Trelleborg i Sverige og Rostock i Tyskland. Dansk politi bad derfor tysk politi om hjælp til at pågribe den 29-årige mand.

Læs også: Jafar Mohammad Rida Al Jasiri efterlyses.

Pågrebet i Rostock af tysk politi og kørt til Danmark

Pågribelsen skete omkring kl. 16.00, da færgen kom i havn i Rostock. Tysk politi anholdt manden uden dramatik, hvorefter han blev kørt til Danmark og indsat i et arresthus.

»Det er meget tilfredsstillende, at den efterlyste igen er i politiets varetægt, så han kan få sin straf,« udtaler Politikommissær, Kim Løvkvist, der er leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet i Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 29-årige kan nu forvente en sigtelse for overtrædelse af straffeloven ved at flygte fra politiet. Politiet efterforsker fortsat flugtsagen for at finde frem til de personer, der hjalp manden til at flygte.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Thomas Tolstrup / Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.