Motorcyklist kørte ind i lastbil under overhaling

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – En 57-årig motorcyklist mistede livet, da han kørte ind i en venstresvingende lastbil under en overhaling.

Tirsdag eftermiddag kl. 16.44 skete et alvorligt sammenstød i forbindelse med, at en motorcyklist foretog en overhaling af en række biler på Bonderupvej i Ugerløse i Holbæk Kommune. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Lastbilen med en 28-årig fører skulle svinge til venstre

Forrest i rækken kørte en lastbil, der blev ført af en 28-årig mand, som skulle svinge til venstre. Motorcyklisten kørte i forbindelse med overhalingen ind i den svingende lastbil, så der skete en voldsom kollision.

Politi, ambulance og lægehelikopteren blev sendt til stedet, hvor føreren af motorcyklen, en 57-årig mand fra lokalområdet, var kommet så alvorligt til skade, at han afgik ved døden kort efter. Den voldsomt chokerede lastbilchauffør fik ydet psykisk førstehjælp.

Undersøgelser og oprydning afsluttet efter et par timer

Bilinspektøren blev tilkaldt til stedet, for at undersøge uheldsstedet nærmere og lave en rapport, der skal belyse årsagen ulykken. De to parter i uheldet fik rutinemæssigt udtaget en blodprøve, der skal vise om de var påvirkede under kørslen.

Vejen blev spærret indtil omkring kl. 18.35, da undersøgelserne og oprydningsarbejdet på stedet var færdigt. Politiet skal nu have klarlagt alle omstændighederne omkring ulykken, hvorefter der skal tages stilling til, hvem der kan drages til ansvar for at det skete. De pårørende til den 57-årige er underrettet om ulykken.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.