Teenager overfaldet af delvist maskerede unge

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – Fredag eftermiddag blev en teenager overfaldet af delvist maskerede unge på Nygade i Holbæk. Politiet efterlyser vidner.

Fredag kl. 16.31 rykkede Midt- og Vestsjællands Politi talstærk ud i anledning af en anmeldelse om et overfald på en teenager på Nygade i Holbæk.

Slået i ansigtet og på kroppen af en gruppe unge

Politiet fik kontakt til en 15-årig ung mand fra Mørkøv, som i Nygade ved tunnelen under jernbanen var blevet slået i ansigtet og på kroppen af en gruppe unge.

Han var netop gået fra stationen mod Nygade, da han pludselig blev overfaldet af flere, delvist maskerede unge, der overfaldt og slog ham.

Politiet traf en større flok unge i omkring Nygade

En bekendt fik slået alarm via 112, samtidig med at de søgte tilflugt i en nærliggende forretning.

Politiet traf i området en større flok unge, som politiet registrerede i et forsøg på at finde ud af, om de havde en rolle i overfaldet.

Den 15-årige blev bragt på skadestuen til undersøgelse og registrering af de mindre skader, han havde pådraget sig. Politiet forsøger nu at få identificeret overfaldsmændene ud fra blandt andet eventuel overvågning i området.

Lokalpolitiet i Holbæk hører også gerne fra personer, der måtte have set overfaldet, idet offeret har oplyst, at der var mange personer til stede i Nygade, da overfaldet skete. Kontakt venligst politiet på telefon 1-1-4 med oplysninger i sagen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.