Turist fra Afrika fundet livløs i havnen

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – En afrikansk turist er afgået ved døden, efter hun blev fundet i havnebassinet.

Søndag formiddag kl. 09.01 blev en livløs kvinde fundet i havnebassinet ved Kanalstræde i Holbæk havn. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Bestilte en båd til at bjerge kvinden op af vandet

Politi, brandvæsen og ambulance blev sendt til stedet med den livløse kvinde. En båd blev bestilt til at bjerge kvinden op, men inden båden nåede frem, fik politipatruljen den livløse kvinde op af bassinet i samarbejde med vidner på stedet.

Politiet ydede livreddende førstehjælp, indtil ambulancen kom frem og overtog behandlingen af den livløse kvinde. Hun blev kørt til sygehuset, hvor der blev forsøgt genoplivning. Kvinden, som viste sig at være en 41-årig kvinde fra Uganda, blev alligevel erklæret død på sygehuset kl. 10.43.

Den 41-årig kvinde fra Uganda var her som turist

Kvinden opholdt sig i landet som turist, da hun besøgte bekendte i området. Politiet undersøger nu omstændighederne omkring ulykken for at afklare kvindens færden op til det skete.

Politiet har i den forbindelse afhørt flere vidner, og der skal afholdes et retslægeligt ligsyn. De foreløbige undersøgelser af kvinden viser ikke tegn på, at hun har været udsat for en forbrydelse. De pårørende i Uganda er underrettet om dødsfaldet.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.