Atter tog mellem Næstved og Vordingborg

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Naestved.News – Togene kører igen mellem Vordingborg og Næstved efter fem måneders omfattende fornyelse af strækningen.

Onsdag kører togene igen mellem Vordingborg og Næstved efter fem måneders omfattende fornyelse af strækningen.

Dermed er banen et stort skridt videre mod fremtidens jernbane, der sikrer hurtigere og mere miljøvenlige tog til regionen. Det skriver Banedanmark i en pressemeddelelse.

De synlige opgraderinger af banen vil kunne mærkes

»Vi er glade for, at vi endelig kan åbne strækningen mellem Næstved og Vordingborg, så pendlerne igen kan tage toget, og dermed skære en god bid af den rejsetid, der har været en del af hverdagen de seneste måneder,« siger Klaus S. Jørgensen, der er projektdirektør i Banedanmark, og fortsætter:

»Vi ved godt, at vi har trukket lidt ekstra på pendlernes tålmodighed, men foruden de meget synlige opgraderinger af banen, vil det flere steder kunne mærkes, at komforten er blevet bedre. Samtidig er banen klargjort til fremtidens behov.«

Togbusserne stopper ikke på Orehoved Station

Det sikkerhedsmæssige arbejde, der mandag og tirsdag betød, at pendlerne mellem Næsted og Vordingborg måtte tage to dage mere med togbusser, har samtidig påvirket strækningen mellem Orehoved og Vordingborg.

Derfor skal pendlere være opmærksomme på, at togbusserne ikke stopper på Orehoved Station i perioden fra den 5. september til og med den 14. september, og at Orehoved og Vordingborg herefter forventes at åbne for togtrafik den 15. september.

Hurtigtogene og stoptogene kører mellem Vordingborg og København H/Østerport, og de supplerende myldretidstog kører mellem Næstved og København H/Østerport.

Banedanmark forventer fortsat, at strækningen mellem Nykøbing F. og Orehoved åbner som planlagt den 29. september. Rejseplanen vil løbende blive opdateret med ændringerne.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Banedanmark). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.